ΣΕ LIVE STREAMING ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΣΕ LIVE STREAMING ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΤΙΜΙΣΤ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Με τη συμμετοχή 146 σκαφών από 45 ομίλους ξεκινά σήμερα στον κόλπο της Ελευσίνας η πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας Οπτιμιστ για το 2024. Την ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα αποτελούν οι 5 πρώτοι στη γενική κατάταξη αγόρια η, κορίτσια και για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 4 αγόρια και 3 κορίτσια.

 

Τον αγώνα διοργανώνει ο τοπικός ναυτικός όμιλος υπό την αιγίδα της ΕΙΟ και την βοήθεια του Δήμου Ελευσίνας και του «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

 Όπως σε όλους τους σημαντικούς εγχώριους αγώνες έτσι και σε αυτόν θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από την ομάδα Live Streaming της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας μέσα από το κανάλι της στο You Tube.

 

Τα 98 αγόρια και τα 48 κορίτσια είναι ενθουσιασμένα που ο αγώνας τους θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διακριθούν. Άλλωστε, από τότε που η ΕΙΟ μεταδίδει τους αγώνες live αναδεικνύεται το ταλέντο των ιστιοπλόων μας οι οποίοι έχουν αυξημένα κίνητρα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στους δε ομίλους η μεγάλη προβολή είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την εξεύρεση χορηγών που θα στηρίξουν το άθλημα.

 

Η πανελλήνια πρόκριση ολοκληρώνεται την Κυριακή.

 

 

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 470 MIXED

 

 

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποιούν τα τρία ελληνικά σκάφη που συμμετέχουν στο ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 mixed το οποίο διεξάγεται στις Κάννες της Γαλλίας.

 

Έχουν γίνει πέντε ιστιοδρομίες και οι Μελίνα Παππά – Νικόλαος Γιωτόπουλος με 41 βαθμούς είναι 23οι στη γενική κατάταξη των 46 σκαφών από 22 χώρες. Στην ευρωπαϊκή βαθμολογία το ελληνικό σκάφος είναι 20ο. Στις δύο τελευταίες κούρσες τερμάτισε 15ο και 5ο αντίστοιχα.

 

Οι Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη – Οδυσσέας Εμμανουήλ Σπανάκης είναι 28οι με 48 βαθμούς (24οι στην Ευρώπη). Στην 4η και 5η κούρσα κατέλαβαν την 8η και 18η θέση αντίστοιχα.

 

Οι Λάμπης Γιαννούλης – Ελένη Γιαννούλη είναι στην 34η θέση με 53 βαθμούς και 28οι στην ευρωπαϊκή κατάταξη. Οι θέσεις τους στις δυο τελευταίες ιστιοδρομίες ήταν 14οι και 15οι αντίστοιχα.

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.