ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΟ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΟ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας μεγάλος αγώνας Ανοιχτής Θαλάσσης θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της ΕΙΟ στο You Tube. Ο λόγος για έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης της χώρας, τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής».

 

Τα τρία τελευταία χρόνια η ομάδα Live Streaming της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έχει καλύψει πολλούς αγώνες τριγώνου ακόμα και στο εξωτερικό και η ανταπόκριση του κόσμου σε Ελλάδα κι άλλες 54 χώρες είναι εντυπωσιακή με 795.000 εμφανίσεις και 106.000 προβολές!

 

Το ενδιαφέρον όλο και αυξάνεται, γι’ αυτό και αποφασίστηκε οι ζωντανές μεταδόσεις να επεκταθούν και στην Ανοιχτή Θάλασσα με αρχή από τον φημισμένο αγώνα της Άνδρου. 

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, όμως τα μέλη της ομάδας ζωντανών μεταδόσεων της ΕΙΟ, που αποτελούνται από υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, είναι αισιόδοξα ότι θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό φίλο της ιστιοπλοΐας.

 

Η 56η διοργάνωση αρχίζει σήμερα 31 Αυγούστου και έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν δύο εκκινήσεις. Η μία θα είναι η κλασική διαδρομή από τη Βουλιαγμένη μέχρι τη Χώρα Άνδρου και η άλλη από τη Χίο μέχρι το ναυτονήσι των Κυκλάδων.

 

Ο ιστορικός ιστιοπλοϊκός αγώνας διοργανώνεται από τον Ν.Ο. Άνδρου και τον Ν.Ο.Ε και επανέρχεται στην κανονικότητα με πλήρες αγωνιστικό και πολιτιστικό πρόγραμμα. Θα λάβουν μέρος κάποια από τα καλύτερα πληρώματα της Ελλάδος, με Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές κόσμου.

 

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.