ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ

ΣΤΟ 52ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

 

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιούν οι Ελληνες ιστιοπλόοι στο 52ο Βαλκανικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Τίβατ του Μαυροβουνίου. Σε όλες τις κατηγορίες είμαστε μέσα στα μετάλλια.

 

 

Στα Λέιζερ Στάνταρντ τρέχουν 14 σκάφη κι έχουν γίνει 5 ιστιοδρομίες. Ο Λ. Αλυγιζάκης είναι 3ος με 14 βαθμούς, ενώ ο Κ. Λαγαρός βρίσκεται στην 8η θέση με 26 βαθμούς.

 

Στα Λέιζερ Ράντιαλ τα 16 σκάφη έχουν τρέξει 5 κούρσες και ο Ν. Γκιώνης είναι 2ος με 13 βαθμούς. Η Α. Προβελεγγίου βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η Α. Νικολάου είναι στην 11η με 36 βαθμούς.

 

Στα Λέιζερ 4, 7 αγωνίζονται 26 σκάφη κι έχουν τρέξει επίσης 5 ιστιοδρομίες. Ο Γ. Παπαδάκος είναι 2ος με 12 βαθμούς και τον ακολουθεί στην 3η θέση η ο Ι. Κεφαλλωνίτης με 17 βαθμούς. Η. Σ. Ράπτη είναι 5η με 27β, ο Α. Παπαδόπουλος 7ος με 30β, ο Π. Μαργωμένος 11ος με 38β. και η Σ. Αρβανιτογεώργου 12η με 41 βαθμούς.

 

Στα Όπτιμιστ οι 99 αθλητές και αθλήτριες έχουν χωριστεί στον χρυσό και τον αργυρό στολίσκο. Στον χρυσό μετέχουν οι Δ. Μπήτρος, Α. Ιωαννίδης, Δ. Σουρλατζής, Α. Πιπεράκης, Ε.Α. Γουίντερς, Ε. Καραγεώργου, Ι. Κερκέζου, Α. Κυφίδης,  

Γ. θεοδωρόπουλος, Μ. Σκουλούδη, Θ. Ζήσης, Δ. Θεοφίλου,

Ι. Τουρνής, Μ. Ε. Καλακώνα, Χ. Ε. Χουλιάρα, Δ. Καλπογιαννάκης,

Ι. Γεωργίου, Χ. Α. Γούργος, Κ. Ρέμπελος, Σ. Συνοδάκης. Στον αργυρό τρέχουν οι Μ. Μ. Σιλελή και Ο. Θ. Δούσκα.

 

Εκτός από τη χώρα μας και τους διοργανωτές Μαυροβούνιους  στον αγώνα παίρνουν μέρος ιστιοπλόοι από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία και Τουρκία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών μπορείτε να τα δείτε στο site της ομοσπονδίας ( www.eio.gr).     

 Διαβάστε επίσης

                                                                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.